Chart
 • VapeOnly Aura Mini Kit - 1450mAh Siva

  Cena : Pozovite
  VapeOnly Aura Mini Kit - 1450mAh dolazi sa inovativnim dizajnom vertikalnih grejača i bez problema sa curenjem i splitovanjem, nudići najbolji užitak pri parenju. Njen dizajn privućiće svakoga, a tome svedoči i nagrada za najbolji dizajn 2016. godine. Laka za upotrebu ova elektronska cigareta se izdvaja po punjenju tečnosti sa vrha, podešavanje protoka vazduha sa vrha kliromizera i inovativnim grejačima koji pružaju odličnu paru i ukus bez zagorevanja. Punjenje tečnosti i zamena grejača nikad nije bilo lakše. Baterija je velikog kapaciteta 1450mAh i omogućava duži užitak tokom celog dana.

  • Slobodan Marković

   30.01.2017 16:38:11

   Posto sajt ocigledno ne podrzava cirilicu, ne znam iz kog razoga? Ponovicu na latinici, elem cigareta je ok, lako punjenje, laka zamena grejaca, nema curenja u bateriju, nema gutanja tecnosti.Baterija bi mozda trebala d drzi duze jer je 1450 ma, ali je ceo dan slroz ok, ukus pun, tecnost ne menja boju, nema ukusa zagorelosti..Jedina zamerka je to sto se led dioda ne gasi kad se baterija napuni, a pise u uputstvu da treba da se ugasi, ostalo je sve ok, topla preporuka.

  • Web komentar

   08.11.2017 11:57:34

   Uređaj je odličan. Daje vrlo jaku i bogatu paru, lepo se osete arome. Prešao sam odmah na slabije tečnosti. Baterija mi traje dva dana a lampica se gasi kada se baterija napuni. Na punjaču od 2,4A punjenje traje nešto duže od dva sata, na slabijim punjačima ili ako se puni preko lap-topa vreme punjenja će biti znatno duže. To nema veze sa udeđajem, to je zakon fizike.

  ID: 16320
  Broj pregleda: 2569
  Nasa lokacija: Beograd, Srbija
  Dostava: U roku od 24h na celoj teritoriji Srbije
  Plaćanje: Pouzećem, preko računa
  Cena: U cenu je uračunat PDV
  Napomena E-FEEL ne može da garantuje tačnost navedenih podataka. Molimo da proverite specifikaciju proizvoda kod prodavca pre kupovine.
  Za veće kupovine odobravamo popust!