Chart

 • O nama

  New Great Vision d.o.o. je oficijalni distributer elektronskih cigareta i prateće opreme, E-feel i originalnih Dekang e-tečnosti. Sve naše proizvode odlikuje ORIGINALNOST i TEHNIČKA ISPRAVNOST . Naš trenutni asortiman možete pronaći na početnoj stranici ove web aplikacije.

  Napominjemo da svu robu možete naručiti lično, telefonom, putem SMS-a ili Email-a, pri čemu je formiranje cena moguće shodno količini naručene robe, a ista će vam biti dostavljena u najdužem periodu od 24h na kućnu (željenu) adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe. Svi naši proizvodi su pokriveni garancijom, možete biti sigurni da kupujete samo najbolje. Sva pitanja i sugestije su dobrodošli, možete nas kontaktirati telefonom, putem mail-a, skype-a, a nas tim stručnjaka će vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

  Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, stojimo vam na raspolaganju.

  Sve najbolje,
  New Great Vision d.o.o. – Pobednički Tim!

  Dekang

  Great Vision je ponosni ekskluzivni distributer Dekang e-tečnosti za elektronske cigarete na području: Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine. Dekang je najveći i najpoznatiji proizvodjač e-tečnosti u svetu.

  Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, Dekang e-tečnost pruža neuporedivu teksturu pare, intenzitet arome i količinu pare. Insistiramo na prirodnom ekstraktu nikotina i aroma kako bismo svojim kupcima pruzili samo najbolje iz prirode. Od mnoštva aroma i 4 nivoa jačine nikotina, sigurni smo da ćete naci pravu kombinaciju koja ce odgovarati vašem ukusu. Klinički ispitano, sigurno za upotrebu i proizvedeno pod GMP, HACCP, ISO, KFDA, SGS MSDS standardima.

  Dekang je jedini proizvodjač e-tecnosti koji koristi prirodne listove duvana uzgajane u kontinentalnoj Kini i ekstrakuje prirodni ekstrakt nikotina iz njih, kako biste dobili najbolju i najzdraviju e-tečnost, 100% prirodnu. Svi nasi proizvodi su ATESTIRANI i BEZBEDNI za upotrebu.

  E-feel

  E-feel je novi brend elektronskih cigareta, odlikuju ga vrhunski dizajn, izrada i završna obrada najvišeg kvaliteta, kao i najnovija tehnologija isparavanja tečnosti, “TANK SISTEM” koja je implementirana u svaku E-feel e-cigaretu, uključujući i prvu na svetu PATENTIRANU “MINI-T” elektronsku cigaretu.

  ‘Tank’ sistem je druga generacija elektronske cigarete. E-feel ‘Tank’ ima ogromnu prednost u odnosu na svoju prvu generaciju; koristi revolucionarni, novi SISTEM POHRANJIVANJA TEČNOSTI. ‘Tank’ sistem se sastoji od specijalnog ‘Tank’ atomajzera i ‘Tank’ kertridža. Kertridž ne sadrži filc ili druge materijale koji upijaju tečnost, on je zatvoren rezervoar koji se puni čistom e-tečnošću.

  Napunite ‘Tank’ kertridž e-tečnošcu, prikačite ‘Tank’ atomajzer, zašrafite bateriju i parite dok se ‘Tank’ ne isprazni.

  Zaboravite na konstantno kapanje tečnosti ili punjenje kertridža, pustite da ‘Tank sistem’ radi to umesto vas.

  Joyetech

  Najpoznatiji brend elektronskih cigareta, Joyetech je lider na e-cig tržistu koji je tokom godina, od osnivanja 2007. predstavio mnoštvo inovacija u svetu e-cigareta. Joyetech, apsolutni šampion kvaliteta, i najprodavaniji brend u svetu kome možete verovati.

   

  SGS Test Report br.: GZ1007081375/CHEM
  Broj rešenja odobrenja Ministarstva Zdravlja Srbije: 1/0-03 UP 7114/1-2012.