Chart
 • BDC CE5/CE5-S Clearomizer/Kliromizer Glava/grejac 1,8omh

  Cena : 299,00 RSD
  Dual-Coil Grejači-Glave 1.8omh za BDC kliromizere. Glave-Grejači su odgovarajće za kliromizere: CE5, CE5s, ET-S, E-Pen, Mini E-Pen, Vivi Nova S, Mini Vivi Nova S Dual-coil glave (glave sa dva grejača) obezbeđuje znatno više pare od standardnih glava, poseduje dva grejača koji pruža veće uživanje u obilnoj pari.Radni vek grejača je 20 do 30 dana. Kako prepoznati kada je vreme za promenu. 1. Baterija funkcioniše, ali pare nema. Grejač je dotrajao, vreme je za zamenu 2. Baterija je puna, ali pare ima jako malo i intezitet ukusa je veoma mali. 3. Pri korišćenju elektronske cigarete oseća se zagoreli ukus.

  • Dusan Mijailovic

   12.11.2016 19:38:59

   Velike probleme imam sa ovim grejacima. Traju otprilike jedan do dva dana. Posle toga se oseca paljevina kao da fiber gori. Ni sam vise ne znam sta da radim. Zamenio sam do sada jedno dvadeset komada. Svaki je isti.

  • Jelena Kostić

   16.12.2017 04:51:07

   meni ovaj grejac traje maksimum 4 dana... treceg dana vec pocinje da se kvari... ne znam zbog cega, ovo koristim vec 3god. i ranije mi je trajao 2 ned. a danas jedva izdrzi i 4 dana..

  ID: 3718
  Broj pregleda: 1196
  Nasa lokacija: Beograd, Srbija
  Dostava: U roku od 24h na celoj teritoriji Srbije
  Plaćanje: Pouzećem, preko računa
  Cena: U cenu je uračunat PDV
  Napomena E-FEEL ne može da garantuje tačnost navedenih podataka. Molimo da proverite specifikaciju proizvoda kod prodavca pre kupovine.
  Za veće kupovine odobravamo popust!